![]() |
Moja praca - Wersja do druku +- Forum dyskusyjne dla Szczecinia - dyskusyjne.szczecin.pl (http://dyskusyjne.szczecin.pl) +-- Dział: Forum dyskusyjne (/forum-3.html) +--- Dział: Kim jestem (/forum-5.html) +--- Wątek: Moja praca (/thread-7.html) |
Moja praca - admin - 08-27-2014 07:39 PM Jak jesteście zadowoleni z własnej "kariery zawodowej"? Bo ja czuję się jakbym był wypalony zawodowo -.- aktualnie łączę studia z pracą jako tester oprogramowania. Powoli nudzi mnie ta praca i nie wiem, jak wykrzesać z siebie energię w pracy. RE: Moja praca - Sorka - 08-27-2014 08:00 PM kiedyś czytałam że wypalenie zawodowe zdarza się każdemu co kilka lat ![]() ![]() RE: Moja praca - admin - 08-27-2014 08:06 PM hahaha no tak to dla mnie ratunku nie ma, bo ja tam nie przepadam za czekolada -.- RE: Moja praca - Fade - 08-27-2014 08:23 PM a ja czytalem, ze dobra rzecza jest zmiana branzy co kilka lat. Sprobowanie czegos zupelnie nowego, czego nie robilismy do tej pory. RE: Moja praca - Trista - 08-28-2014 05:06 PM to chyba zależy; bo jak jesteśmy marketingowcem to raczej cięzko nam będzie spróbować sił w szkolnictwie albo branży farmaceutycznej, chyba że komuś się chce non stop uczyć i zdobywa ć kwalifikacje z tak różńiących się dziedzin RE: Moja praca - admin - 08-28-2014 05:21 PM ja poznałem kobietę, która przez 20 lat pracowała w IBM jako account i na schyłek swojej kariery zawodowej została artystką i maluje obrazy ![]() |