![]() |
Propozycja - humor! - Wersja do druku +- Forum dyskusyjne dla Szczecinia - dyskusyjne.szczecin.pl (http://dyskusyjne.szczecin.pl) +-- Dział: Forum dyskusyjne (/forum-3.html) +--- Dział: Propozycje (/forum-4.html) +--- Wątek: Propozycja - humor! (/thread-12.html) Strony: 1 2 |
RE: Propozycja - humor! - Temona - 08-28-2014 06:05 PM no cóż, u mnie na studiach poznałam tylu dziwacznych, specyficznych profesorów, że nawet bym się tym nie zdziwiła ;P to ode mnie takie coś: Student zdaje egzamin z elektrotechniki, lecz odpowiedzi studenta są poniżej krytyki. W końcu profesor zły, mówi: - Dam panu trójkę, jeżeli powie pan ile jest żarówek w tej sali. Student zaskoczony szybko policzył i odpowiada: - Trzydzieści. - Nieprawda - mówi profesor, po czym wyciąga z kieszeni żarówkę. Za rok ten sam student podszedł do egzaminu i sytuacja się powtórzyła. Na pytanie profesora o ilość żarówek odpowiedział: - Trzydzieści jeden. Na co profesor z uśmiechem: - Nieprawda. Nie mam w kieszeni żarówki. - Ale ja mam. |